Hacı Kasım Altunkaya İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://hacikasimaltunkayaio.meb.k12.tr
Adres : GAZİLER MAH. 154083 SK. NO12 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Nitelikli eğitim ve öğretimi gerçekleştirirken, düşünmeyi öğreten, sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduran, kendi yeteneklerinin farkında olan, her türlü faaliyette başarıyı yakalayabilen, önemli insanlar yetiştiren, çevresindeki okullara örnek olabilen, herkes tarafından tercih edilen, mensubu olunmaktan onur duyulan bir okul olmak istiyoruz.
MİSYON : Cumhuriyetin temel ilkeleri ile, Atatürk ilke ve inkılaplarını, yaşayan ve yaşatan, eğitim-öğretim kadrosu ve donanımlı altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden, özgüveni ile kendini ifade edebilen, eleştirel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden,öğrendiği davranışları hayata geçirebilen, enerjisini yetenekleri doğrultusunda kullanan, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetlerinde kullanmayı hedefleyen, coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye´sini oluşturacak bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : 07.20 - 17.20
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi otobüs(Beykent yazan tüm otobüsler), dolmuş veya otobüs.
Yerleşim Yeri : Gaziler Mahallesi. 154083 Nolu Cadde No:12 Şehitkamil/Gaziantep
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez ilçede.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :